Las noticias de prensa se pueden leer en el Grupo Hablemos de Jardines de Facebook. Los Eventos y la Agenda apareceran en la columna de la izquierda en el recuadro de Notas de Agenda.



domingo, 7 de junio de 2009

IMÁGENES DE CALENDARIO - JUNIO



Los jardines y su entorno han sido siempre fuente de inspiración de artistas. La literatura, la música y como no, los artistas gráficos lo han utilizado para sus obras. Un ejemplo son las ilustraciones que en 1896 hizo Eugène Grasset para el Calendario de La Belle Jardinière.

El mes de junio La Belle jardinière lucía así. Espero encontrar las ilustraciones de los otros meses para poder incluirlas en este blog.


-

2 comentarios:

Xavi dijo...

Hola Montserrat,
Fa pocs dies he trobat el teu blog, que trobo molt interessant,jo estic en el món de la jardineria i paisatgisme i vaig decidir fer el meu propi blog de moment nomès amb fotografies.
Cordialment.

Xavi

Montserrat dijo...

Gràcies Xavi per la teva nota. Ara mateix estic mirant el teu blog molt interessant des del punt de vista d'imatge, segur que l'aniré mirant de tant en tant.
Si estas en el mon dels jardins perque no t'animes i participes en el grup de Facebook que he obert per intercambiar informacions o debatre algun tema. Com veuras està obert a totes aquelles coses relacionades amb jardins que no són propiament la botànica ni la jardineria que ja tenen altres espais a Internet. Animat i participa, si ens hi posem pot ser força interessant

Montserrat