Las noticias de prensa se pueden leer en el Grupo Hablemos de Jardines de Facebook. Los Eventos y la Agenda apareceran en la columna de la izquierda en el recuadro de Notas de Agenda.



domingo, 30 de septiembre de 2007

PAISAJISTAS EN LA PRENSA

Estaba esta mañana repasando las noticias on line sobre el mundo de los Jardines para el Dossier de Prensa de la web cuando he encontrado un reportaje con entrevistas a paisajistas españoles actuales. Bien vale darle una ojeada aquí

1 comentario:

Anónimo dijo...

Molt interessant l'entrevista als cinc paisatgistes, que va ser publicada a l'ABC el passat dia 29.Una d'ells,la Mònica Luengo, és l'autora, junt amb Carmen Añón, del llibre "Jardines de España", publicat per l'Edit.Lunwerg, en el qual classifica els jardins segons les seves característiques. A l'apartat del "só", hi inclouen dos jardins de Mallorca, Raixa i Alfàbia. La llàstima és que el de Raixa ja no existeix. En la meva última estada a Mallorca, només vaig poder visitar els jardins d'Alfàbia, amb el seus bonics i sonors jocs d'aigua. Preguem perquè, almenys aquest, duri molts anys.